HET PATATJE LELYSTAD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Patatje Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:20 Vlees was erg goed heet,temp. Broodjes waren ook super. Net als de bezorgster. Super
8 jun 2024 om 23:37 Duurde gewoon veel te lang voordat het bezorgd werd. Ruim 1.5 uur. Voor het gemak hadden we een keertje besteld op nog geen kilometer van ons vandaan. Doen we nooit meer.
7 jun 2024 om 21:01 Er staat gemiddelde bezorgen 25-50 min. Slechte leveringstijd veel later als aangegeven. Kwam anderhalfuur later. Voor de rest wel goed warm aangekomen
7 jun 2024 om 19:47 Broodjes shoarma netjes verpakt en smaakvol ! Bezorging toch later dan gehoopt! Ik had om 16:15 al besteld met de wens 17:30 bezorgen en dan wordt het toch 18:30 en wanneer je dan nog naar je werk moet werkt dat niet!
5 jun 2024 om 21:36 Eten was heerlijk en vriendelijke bezorger
2 jun 2024 om 19:39 Heerlijk gegeten en zoals gewoonlijk warm ;)
25 mei 2024 om 19:22 Heerlijk gegeten, Spareribs schotel, döner en shoarma schotel heet geserveerd.
25 mei 2024 om 12:06 Goed eten. En lekker heet allemaal. Goedie servies.
20 mei 2024 om 20:01 Goed
16 mei 2024 om 21:07 Lekker gegeten zoals altijd. Bezorger is ook echt vriendelijk.
10 mei 2024 om 22:13 Slechte leveringstijd veel later als aangegeven en porties beduidend minder
6 mei 2024 om 19:47 Eten was heerlijk en snel bezorgd met een hele vriendelijke bezorger